تاثیر شرایط اقتصادی بر نرخ‌گذاری تاسیاست گردشگری کرمانشاه

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه گفت: برای نرخ گذاری تاسیسات گردشگری شرایط اقتصادی گردشگران و رضایت مدیران تاسیسات گردشگری لحاظ می‌شود.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، وحید امیری روز سه‌شنبه ۲ آبان‌ماه در جلسه کمیسیون نرخ‌گذاری رستوران‌های تاسیسات گردشگری استان، اظهار کرد: فرایند نرخ گذاری زیر نظر کارشناسان تعزیرات حکومتی استان و با بررسی‌های دقیق انجام می‌شود. 

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه افزود: شاخص‌های اعلامی مرکز آمار و بانک مرکزی و همچنین وضعیت روز بازار اقلام مصرفی و خوراکی در تعیین نرخ‌ گذاری رستوران‌های هتل‌ها و مراکز پذیرایی زیر نظر اداره‌کل لحاظ می‌شود. 

او تاکید کرد: برای تعیین نرخ مصوب رضایت توامان تاسیسات گردشگری و نیز شرایط اقتصادی گردشگران لحاظ می‌شود. 

امیری گفت: ارائه خدمات مناسب با قیمت و کیفیت خوب به گردشگران مورد تاکید ما است. 

او افزود: با توجه به شرایط تورمی بازار اقلام خوراکی کمیسیون نرخ گذاری استان به شکل فصلی برگزار می‌شود. 

 سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه، اظهار کرد: افزایش نظارت بر تاسیسات گردشگری برای ارائه خدمات مناسب به گردشگران در دستور کار قرار دارد. 

او تصریح کرد: با مجموعه‌هایی که خارج از نرخ مصوب خدمات ارائه کنند با همکاری اداره‌کل تعزیرات حکومتی برخورد قانونی انجام می‌شود. 

امیری در خاتمه تاکید کرد: جلب رضایت گردشگران و افزایش سطح کیفی خدمات‌دهی در سطح اماکن. و تاسیسات گردشگری قطعا به توسعه گردشگری استان کرمانشاه کمک می‌کند.   

انتهای پیام/

کد خبر 1402080200074
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha