بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، وحید امیری روز سهشنبه ۲ آبانماه در جلسه کمیسیون نرخگذاری رستورانهای تاسیسات گردشگری استان، اظهار کرد: فرایند نرخ گذاری زیر نظر کارشناسان تعزیرات حکومتی استان و با بررسیهای دقیق انجام میشود.
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه افزود: شاخصهای اعلامی مرکز آمار و بانک مرکزی و همچنین وضعیت روز بازار اقلام مصرفی و خوراکی در تعیین نرخ گذاری رستورانهای هتلها و مراکز پذیرایی زیر نظر ادارهکل لحاظ میشود.
او تاکید کرد: برای تعیین نرخ مصوب رضایت توامان تاسیسات گردشگری و نیز شرایط اقتصادی گردشگران لحاظ میشود.
امیری گفت: ارائه خدمات مناسب با قیمت و کیفیت خوب به گردشگران مورد تاکید ما است.
او افزود: با توجه به شرایط تورمی بازار اقلام خوراکی کمیسیون نرخ گذاری استان به شکل فصلی برگزار میشود.
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه، اظهار کرد: افزایش نظارت بر تاسیسات گردشگری برای ارائه خدمات مناسب به گردشگران در دستور کار قرار دارد.
او تصریح کرد: با مجموعههایی که خارج از نرخ مصوب خدمات ارائه کنند با همکاری ادارهکل تعزیرات حکومتی برخورد قانونی انجام میشود.
امیری در خاتمه تاکید کرد: جلب رضایت گردشگران و افزایش سطح کیفی خدماتدهی در سطح اماکن. و تاسیسات گردشگری قطعا به توسعه گردشگری استان کرمانشاه کمک میکند.
انتهای پیام/
نظر شما